Ziua Absolventului

„Ziua Absolventului” CN Radu Greceanu va fi sarbatorita pe 15.09.2017. Sunt invitati toti absolventii Colegiului National ” Radu Greceanu” . Absolventii anului 1997 sunt initiatorii acestui eveniment .

Evenimentul va avea 2 componente:

– elevi pentru absolventi: elevii din echipa HOSTESS, care s-au implicat in organizare;

– absolventi pentru elevi: absolventi care vor raspunde intrebarilor elevilor: despre cum era viata de liceu, dar si ce trebuie sa faca „pentru a reusi in viata”.

Intrarea va fi permisa doar cu tinute din anii ’90 (blugi etc.) si un obiect care sa va aduca aminte de perioada liceului (casete audio, reviste etc.

Absolventii care locuiesc in strainatate pot sa viziteze liceul in perioada iunie-decembrie 2017, insotiti de un GHID PERSONAL – elev al liceului si in acelasi timp, membru al echipei HOSTESS.

Absolventii care nu au posibilitatea sa ajunga la intalnire, aveti posibilitatea sa va angajati un GHID VIRTUAL – elev care „sa va poarte” absolut pe oriunde veti dori – prin live-uri pe facebook/skype/whatsapp.

Resurse puse la dispozitie de conducerea liceului:

– amfiteatrul (cu instalatie de sunet si lumini);

– sala multimedia (100 mp in cantina);

– curtea interioara a liceului, unde sunt banci si o scena in aer liber.

Program initial :

La intrarea in liceu se va putea cumpara inghetata de la albanezi, braga, citronada, halvita, brifcor, popcorn, mentosane si alte delicatese de epoca.

10:00-12:50: absolventii pot participa la ore optionale de limba engleza, franceza, biologie si chiar si sport etc. alaturi de actualii elevi ai liceului.

13:00-13:45 in amfiteatru, absolventii vor raspunde intrebarilor actualilor liceeni. 14:00-14:30 meci de baschet/fotbal;

14:30-15:00 muzica si voie buna;

15:00-15:30 meci de fotbal;

16:00-18:00 cocktail in sala multimedia sau in curtea interioara a liceului, in functie de cum va fi vremea;

Lista de documente disponibile pentru a fi descarcate:

V-ar mai putea interesa...