Concursul Interjudetean de Pagini Web si Scurt Metraje Greceanu 2018

Concursul Interjudetean de Pagini Web si Scurt Metraje „greceanu.ro” 
Editia a XVI-a
Colegiul National „Radu Greceanu”, Slatina, OLT
10 decembrie 2018

Sigla Concurs

Temele editiei a XVI-a, din 10 decembrie 2018:
1. Scurt Metraje: Centenarul Marii Uniri 
2. Pagini Web: Generator de template-uri (documente scolare)

Temele editiei urmatoare, din decembrie 2019:

Program
14 septembrie 2018, anunțarea concursului
16 septembrie – 15 noiembrie 2018 promovarea pe site-ul cnrg.ro
15 noiembrie 2018 – 3 decembrie 2018 înscrierea participanților
16 noiembrie – 3 decembrie 2018 postarea pe Internet a aplicațiilor web și scurt metrajelor, conform cu precizările de pe acest site
4-9 decembrie 2018 evaluarea aplicațiilor web și scurt metrajelor și afișarea pe site a unei liste (secțiunea Rezultate) cu primele 5-10 (finaliștii) la fiecare secțiune (nu clasament)
10 decembrie 2018 ora 10,00, finaliștii (la fiecare secțiune) vor prezenta aplicațiile comisiei și publicului (elevi, profesori, etc.), după prezentare, comisia va premia cele mai bune aplicații web și scurt metraje.

Finaliști

I. Scurt Metraje

II. Pagini Web

Colegiul National „Radu Greceanu” din Slatina cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Judetului OLT organizeaza editia a XIV-a a Concursului Interjudetean de Scurt Metraje si Pagini Web „greceanu.ro” cu gala finala in data de 10 decembrie 2018.

In ultimii 13 ani Colegiul National „Radu Greceanu” a organizat Concursul de Pagini Web si Scurt Metraje 8 editii la nivel judetean si 8 editii la nivel interjudetean. In momentul initierii sectiunea Scurt Metraje era singurul concurs din tara cu aceasta tematica, pentru liceu. Din anul 2010 concursul a devenit concurs interjudetean. Acest lucru s-a impus datorita popularitatii concursului, numarului mare de participanti si interdisciplinaritatii temelor propuse an de an.

Coordonator concurs,
prof. Catalin Barbu
prof. Marius-Alin Dumbrăvescu
prof. Rodica Rădulescu

 

Ca o regulă generală, prezentarea lucrării nu trebuie să depășească 10-15 minute. La scurt metraje, filmul nu trebuie să depășească 5-6 minute. Este important ca lucrările concurenților să nu necesite, pentru prezentare, soft care nu se găsește cu licență în licee.
Premierea se va realiza după o oră de la prezentarea ultimului concurent.

Înscrierile se fac la prof. Dumbrăvescu Marius-Alin, printr-un mail la adresa adumbravescu1@yahoo.com si completand urmatorul form.

Pentru înscriere, fiecare concurent va transmite informațiile: nume si prenume, clasa, liceul, secțiunea la care participă.

Greceanu.ro

V-ar mai putea interesa...