Concursului interjudeţean de anatomie ,,Medicii de mâine” – ediția a VII-a

Sâmbătă, 28 aprilie 2018, Colegiul Naţional „Radu Greceanu”din Slatina, la iniţiativa profesorilor de biologie din şcoală şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, a organizat a VII-a ediţie a Concursului interjudeţean de anatomie ,, Medicii de mâine”, coordonator  prof. Mihai Mariana.

Au intrat în concurs 150 elevi, din noua judeţe:  Argeş, București, Brașov, Dolj, Gorj, Teleorman, Neamț, Constanța, Dâmbovița Vâlcea, Arad și Olt. Participarea a fost fără taxă, toți concurenții au primit mape tematice care conțin:  un blocnotes, un pix și un breloc personalizate.

La deschidere au fost prezenți reprezentanți ai: ISJ Olt, Primăria Slatina, Spitalul Județean, Crucea Roșie și Universității din Craiova.

Concursul vizează elevii de gimnaziu şi liceu pasionaţi de biologie, care doresc să urmeze o carieră în domeniul medical.

Acest concurs reprezentativ pentru județul nostru este posibil datorită sponsorilor interesați de promovarea performanței: Primăria Mun. Slatina, SC Padrino, SCAD S.A. si Editura Hoffman.

Rezultatele dar și subiectele/baremele le găsiți atașate mai jos.

Subiecte LICEU 2018

Subiecte GIMNAZIU 2018

BAREM GIMNAZIU 2018

BAREM LICEU 2018

REZULTATE LICEU 2018

REZULTATE GIMNAZIU 2018

Lista de documente disponibile pentru a fi descarcate:

V-ar mai putea interesa...